НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Истинското партньорство е двупосочна улица — идеите и информацията преминават открито и постоянно, основавайки се на взаимно доверие и уважение към експертният опит на всички страни — и нашите клиенти оценяват и приемат тази философия.

Най-добрите и най-продуктивни взаимоотношения са синергични и целенасочени, а дългосрочните взаимоотношения имат добавена стойностза дълбоко вкоренените знания и взаимоотношения на фирмите.

От самото начало ние се отнасяме към всеки един от нашите клиенти с един и същ партньорски подход и отдаденост при поемането на всеки ангажимент. Всеки ден ние посвещаваме нашите сърца и умове на нашите клиенти, постигайки големи успехи и изграждайки трайни взаимоотношения.

Клиентите за нас:

ConsultMe е екип от професионалисти, с които е лесно да се работи и винаги са готови да отделят време, за да обсъдят нашите опасения индивидуално и да отговорят на нашите въпроси.
Имахме възможността да работим с техните консултанти, което осигури на нашия екип отлични обучения за съпорт процесите и за съпричастност при работата с клиенти.

Работата с ConsultMe е истинско удоволствие. Не очаквахме твърде много, тъй като нашите продукти са много специфични, но се радваме, че решихме да работим с вас. Наистина е страхотно колко лесни и ефективни са вашите методи и положителните резултати за нашия проект са налице. Благодарим ви!

В лицето на ConsultMe ние открихме доверен партньор, на когото можем да разчитаме по всяко време.
Продължавайте по същият начин!

ConsultMe екипа са невероятни професионалисти!
Те надминаха нашите очаквания и промениха начина ни на мислене, относно бизнес процесите и проджект мениджмънта.

Решихме да се доверим на услугите на ConsultMe и това вероятно беше най-доброто решение, което някога сме взимали. Всичко се случи за около седмица: разгледаха сайта ни и казаха че ако изпълним техните препоръки можем да вдигнем процента на продажбите с до 18%.

Благодарение на екипа на ConsultMe ние успяхме да планираме бъдещите си задачи, на база на техните препоръки. Екипа от професионалисти на ConsultMe взе участие в това планиране и споделиха техния опит, който ни помогна да си спестим много бъдещи “подводни камъни” и страшно много време!

EMarketChain

ConsultMe ни помогнаха да въведем ред в делата си, тъй като имаме доста организационни проблеми. След като се запознаха със спецификата на нашия бизнес ни препоръчаха модел на управление, който се оказа супер прост и още по-ефективен.

Разбрахме за ConsultMe от интернет, свързахме се с тях и те реагираха много бързо. Екипа на ConsultMe откриха нашите проблеми и ни помогнаха с много съвети и как да използваме релационни бази данни за управление на нашите резервации.

Alien Place

Do IT your way!