Клиенти2020-09-04T16:52:42+00:00

НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Истинското партньорство е двупосочна улица — идеите и информацията преминават открито и постоянно, основавайки се на взаимно доверие и уважение към експертният опит на всички страни — и нашите клиенти оценяват и приемат тази философия.

Най-добрите и най-продуктивни взаимоотношения са синергични и целенасочени, а дългосрочните взаимоотношения имат добавена стойностза дълбоко вкоренените знания и взаимоотношения на фирмите.

От самото начало ние се отнасяме към всеки един от нашите клиенти с един и същ партньорски подход и отдаденост при поемането на всеки ангажимент. Всеки ден ние посвещаваме нашите сърца и умове на нашите клиенти, постигайки големи успехи и изграждайки трайни взаимоотношения.

Клиентите за нас:

ConsultMe is a team of professionals easy to work with and always willing to take the time to discuss our concerns individually and respond to our questions.
We had the chance to interact with their consultants, which provided our team with an excellent customer support setup and empathy training.

Работата с ConsultMe е истинско удоволствие. Не очаквахме твърде много, тъй като нашите продукти са много специфични, но се радваме, че решихме да работим с вас. Наистина е страхотно колко лесни и ефективни са вашите методи и положителните резултати за нашия проект са налице. Благодарим ви!

В лицето на ConsultMe ние открихме доверен партньор, на когото можем да разчитаме по всяко време.
Продължавайте по същият начин!

ConsultMe екипа са невероятни професионалисти!
Те надминаха нашите очаквания и промениха начина ни на мислене, относно бизнес процесите и проджект мениджмънта.

Решихме да се доверим на услугите на ConsultMe и това вероятно беше най-доброто решение, което някога сме взимали. Всичко се случи за около седмица: разгледаха сайта ни и казаха че ако изпълним техните препоръки можем да вдигнем процента на продажбите с до 18%.

Благодарение на екипа на ConsultMe ние успяхме да планираме бъдещите си задачи, на база на техните препоръки. Екипа от професионалисти на ConsultMe взе участие в това планиране и споделиха техния опит, който ни помогна да си спестим много бъдещи “подводни камъни” и страшно много време!

EMarketChain

ConsultMe ни помогнаха да въведем ред в делата си, тъй като имаме доста организационни проблеми. След като се запознаха със спецификата на нашия бизнес ни препоръчаха модел на управление, който се оказа супер прост и още по-ефективен.

Разбрахме за ConsultMe от интернет, свързахме се с тях и те реагираха много бързо. Екипа на ConsultMe откриха нашите проблеми и ни помогнаха с много съвети и как да използваме релационни бази данни за управление на нашите резервации.

Alien Place

Do IT your way!

Call Now Button
bg_BG
en_GB bg_BG